Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2014

ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ

Ελάτε ...να φτιάξουμε όμορφες κατασκευές!...ν’ ακούσουμε παραμύθια!...και να δούμε παιδικές ταινίες! 


Την Κυριακή 28 Δεκεμβρίου στις 11:00 το πρωΐ, περιμένουμε όλα τα παιδιά, στο Σύλλογο “ΠΛΑΤΑΝΟΣ” (π. Δημ. Σχολείο Λουρδάτων), να παίξουμε, να ακούσουμε παραμύθια, να δούμε όμορφες παιδικές ταινίες και να κατασκευάσουμε όμορφα δώρα για την μαμά τον μπαμπά και του φίλους μας.

Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2014

Παραδοσιακά τα κάλαντα από μέλη του Συλλόγου

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, μέλη του Συλλόγου Λουρδάτων “Ο ΠΛΑΤΑΝΟΣ” επισκέφτηκαν τα σπίτια του χωριού για να τα... “πούνε”. Οι νοικοκυραίοι με χαρά τους υποδέχτηκαν και άκουσαν το χαρμόσυνο μήνυμα της Γέννησης του Χριστού.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!



























Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

Καφέ - Πάρτυ με κάλαντα και ...κοινωνική κριτική!

Με μεγάλη επιτυχία έγινε την Τρίτη 23 Δεκεμβρίου, στο π. Δημ. Σχολείο Λουρδάτων, ο απογευματινός καφές με γλυκά που είχαν ετοιμάσει οι κυρίες του Συλλόγου "Ο ΠΛΑΤΑΝΟΣ". Στην απογευματινή αυτή συνάντηση παλιοί και νέοι από το χωριό, συναντήθηκαν και οι μεν παλιοί θυμήθηκαν παλιές ιστορίες, με την Ελευθερία Σφαέλλου όλο μπρίο, να δίνει ρεσιτάλ με τα κάλαντα και άλλα τραγούδια που τραγουδούσε σ' όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης. Οι νεότεροι τραγούδησαν τα κάλαντα υπό τη συνοδεία μουσικής από το ακορντεόν που έπαιζε η... βιρτουόζος του είδους Κική Καμπίτση, ενώ άλλοι έπαιζαν μπιλιάρδο.
Η σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των μελών του Συλλόγου είναι ένας από τους στόχους που έχει βάλει το νέο Δ. Σ. με Πρόεδρο την κα Χαρίκλεια Μαγουλά.
Και του Χρόνου!





















Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

Με μεγάλη επιτυχία η Χριστουγεννιάτικη παιδική γιορτή του Συλλόγου “Ο ΠΛΑΤΑΝΟΣ”


Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή παιδιών έγινε το πρωΐ της Κυριακής 21 Δεκεμβρίου 2015 στην έδρα του Συλλόγου στο πρώην Δημοτικό Σχολείο Λουρδάτων, η Χριστουγεννιάτικη παιδική γιορτή που διοργάνωσε το Σύλλογος.
Τα παιδιά στην αρχή άκουσαν με μεγάλο ενδιαφέρον παραμύθια, μετά έφτιαξαν Χριστουγεννιάτικες κάρτες με Χρόνια Πολλά αφιερωμένες στους γονείς τους και έπαιξαν ομαδικά παιχνίδια. Στο τέλος με όρεξη έφαγαν τα τυροπυτάκια και ήπιαν φρεσκοστιμένο φυσικό χυμό πορτοκαλιού.

Η Πρόεδρος του Συλλόγου κα Χαρίκλεια Μαγουλά ευχαρίστησε τους γονείς για την συμμετοχή των παιδιών στην γιορτή, υποσχόμενη και άλλες τέτοιες γιορτές για τα παιδιά, αφού αυτή η πρώτη ήταν κατά γενική ομολογία επιτυχημένη.